Tilbud!

Det originale isbad fra Tubfamily Copenhagen – Pop op – sort- transportabelt

Original price was: 1.195 kr..Current price is: 795 kr..

Produktnavn: Den ultimative ispose fra Tubfamily Copenhagen – Pop-up-design – hold dine drikkevarer kolde overalt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12162601295072934 Kategori:

Isbadet fra Tubfamily Copenhagen er ikke bare et isbad – det er en oplevelse af ren luksus og afslapning. Med vores transportable Pop op isbad i elegant sort design kan du skabe din egen spa-lignende atmosfære hvor som helst – på terrassen, i haven eller endda indendørs.

Det geniale ved vores isbad er, at det er let at transportere og opstille. Du kan nemt tage det med dig til stranden, campingturen eller til en venindes poolparty. Med en diameter på 80 cm og en højde på 80 cm er der rigeligt plads til både voksne og børn. Det er det perfekte sted at slappe af, køle ned og bare nyde livet.

Isbadet er fremstillet af høj kvalitets materiale, der sikrer holdbarhed og stabilitet. Det elegante sorte design passer smukt ind i enhver omgivelser, og den medfølgende håndpumpe gør det til en leg at puste isbadet op. Du kan hurtigt og nemt skabe din egen lille oase af velvære.

Forestil dig at ligge tilbagelænet i det kølige vand, mens du nyder en forfriskende drink og lyden af blid musik i baggrunden. Dette isbad giver dig mulighed for at skabe dine egne øjeblikke af ren afslapning og selvforkælelse.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv og dine kære med et isbad fra Tubfamily Copenhagen? Lad dig forføre af luksus og komfort, og skab uforglemmelige øjeblikke med vores transportable isbad. Tag springet og giv dig selv en gave, der vil bringe glæde og velvære ind i dit liv. Velkommen til en ny dimension af afslapning og luksus med vores Pop up isbad i elegant sort design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det originale isbad fra Tubfamily Copenhagen – Pop op – sort- transportabelt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.